Pauline Strand

Sitter pch funderar:)

Publicerad 2010-06-04 22:33:28 i

Härlig dag:) Fick reda på so betyg, matte betyg och syslöjdsbetyg idag och det va dom betygen jag ville ha:) Matte: mvg Historia: g Geografi vg Religion: vg Sammelskunskap: vg Syslöjd mvg:D Helt okej tycker jag:;) Så ensålänge har jag höjt mej med 15 poäng sedan i vintras så det är bra:)
Blev klar me klänningen i syslöjden också. Eller det skulle bli en klänning men jag råkade klippa av för mycket typ så det blev en tröja istället;) Men den blev bättre som tröja så det är ju bra:) Om jag orkar och känner för det kanske jag lägger in en bild på den imogon:)
Men nu ska jag sitta här och lyssna på underbar musik lite till och fortsätta fundera lite:) Det är härligt att bara kunna sitta och tänka utan att känna sig stressad för saker man måste göra:)

 Just nu är det denna låt jag lyssnar på:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela