Pauline Strand

Precis som förut.

Publicerad 2011-03-01 20:11:45 i

Va på stan förut med mina underbara tjejer :)♥ Började med en fika på princess innan vi skulle iväg och leta jeans till elin. Några jeans hittade hon deremot inte, eller joo det gjorde hon men de fanns inte i hennes storlek, men jag jag hittade deremot en kavaj som jag har letat efter hur länge som hellst! :D Så just nu svävar jag runt på moln ^^ Konstigt att ett plagg som man ifs har letat efter så länge kan få en att må så bra och bli så glad? Lite konstigt jag vet :P 

Känndes som jag hade åkt tillbaka i tiden ett år idag också. Jag satt på bussen som jag alltid brukade göra. Allt va som förut, jag satt och lyssna på musik, jag satt på samma plats som jag alltid brukar sitta på, jag börja skratat för mig själv som jag alltid gjorde när jag åkte förbi busshålsplatsen "böglabo", jag tryckte på stop-knappen på precis samma ställe som jag brukar göra och började rulla ihop hörlurarna precis som jag alltid gjorde förut. Undrar om det hade varit likadant nu med om jag inte hade flyttat till kiruna?

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2011-03-01 20:23:53

haha, jag har också köpt en kavaj ju xD

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela