Pauline Strand

-

Publicerad 2014-10-03 22:43:46 i Dagbok

Har haft en så himla seg eftermiddag och kväll idag. Var på stan med Patrik en snabb sväng ikväll och sen när vi stod inne på Coop och skulle handla middag så försvann bara all energi och den har aldrig hittat tillbaka. Två glas vin på det sen och jag känner mig verkligen helt utpumpad på energi... 

Känns som det är lite mycket nu men en massa känslor som bara snurrar runt. Känner att jag inte alls trivs i Kiruna längre och att vardagen mest känns jobbig. Jag bor i en korridor med människor jag inte alls känner och introvert som jag är så är att lära känna dom jobbigt. Intalar mig själv bara att vi är så olika och gör så mycket olika med livet att det inte är någon ide. Jag har aldrig riktigt gillat det där med att bo i korridor heller och nu bor jag här. 

Det känns som hela mitt liv bara står och stampar på samma ruta utan att jag kommer någonstans eller ens är påväg att komma någonstans. Går hemma bara hela dagarna och sen har jag några timmar på eftermiddagen som jag jobbar innan jag går hem igen. Har börjat vantrivas så att jag bara känner mig bitter och jag hatar det. Vill bara kunna gå vidare och inte känna att jag bara går bakåt. 

Vet att jag själv måste ändra på något för att det ska bli bättre. Vill egentligen flytta härifrån till någon annanstans för att på något sätt komma framåt i livet. Är bara så färdig med Kiruna. Just nu längtar jag allra mest hem till familjen och hunden... 


<3

Kommentarer

Postat av: elisa

Publicerad 2014-10-04 08:16:24

Ugh....du är inte ensam om att stå och trampa på samma ställe och känna att tiden egentligen bara rinner iväg...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela