Pauline Strand

Bröllopet del 2

Publicerad 2014-10-13 23:06:10 i Livet och sånt

Innan vi sen skulle gå in i kyrkan så var det perfekt att det var vår frisör Michaela som skulle sjunga för då stod hon redo med hårspray och hårnålar och fixade till frisyrerna en sista gång. När det sen var dags att gå in i kyrkan så var det jag och Erik som var mest nervösa, inte mamma och pappa...

Väl inne i kyrkan sen så gick allt superbra! Prästen höll ett superbra och roligt tal och de flesta skrattade, både mamma och pappa sa ja, Michaela sjön superfin och vi klarade av att gå ut ur kyrkan också utan att snubbla.

Utanför kyrkan väntade sedan en jäkla massa ris som inte kastades bara på mamma och pappa utan även mig, Erik och brudnäbben Hilda... Sen skulle alla tack och gratta så då vart det kramkalas delux. Herrejösses vad kramar det blev! Som tack för det så plågades alla gästerna genom att få vara med på ett gruppfoto. Att få 100 personer att alla få plats i en bild, alla ska synas och alla ska kolla in i kameran var lättare sagt än gjort... Men hoppas vi lyckades och fotografen fick någon bra bild!

Vi i bröllopsföljet åkte sedan vidare mot Varnhem för att ta lite mer foton dock denna gången inte med fotografen utan med Thirza som var supersnäll och var med hela dagen och fotade och hjälpte till. Under tiden som vi fotades igen så fick alla gästerna stå och frysa lite utanför bygdegården och dricka champagne. Dom verkade ha överlevt för när vi väl kom till festen sen var alla på bra humör!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela