Pauline Strand

God morgon

Publicerad 2014-10-16 10:54:13 i Livet och sånt

Igår var ingen bra dag över huvudtaget. Tycker så synd om Patrik som ser mig så och som försöker ta hand om mig. Men jag är så otroligt glad att jag faktiskt har honom! 

Nu ligger jag fortfarande i sängen. Tänker jämt när jag ställer klockan att imorgon ska bli den dagen då jag orkar gå upp när väckarklockan ringer vid nio på morgonen. Men det händer aldrig... Så fruktansvärt skönt att kunna snooza i en timma för att sen ligga kvar och dra sig ett tag och kolla instagram, fb och allt sånt. 

Men nu måsta jag ta mig upp ur sängen. Har en massa plugg att ta tag i tills imorgon. Jag fattar inte. Jag tycker kursen jag läser nu är så galet jäkla rolig! Ändå måste jag typ tvinga mig själv att sätta mig och plugga? Är typ Som att min hjärna är inprogrammerade att bara för att det handlar om skola och plugg så säger den bara nej och inte vill göra det. Sjukt opraktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela