Pauline Strand

Högskoleprovet

Publicerad 2014-10-25 22:52:26 i Livet och sånt

Så var även detta högskoleprovet skrivet. Kändes som det inte alls gick bra men när jag väl rättade det så upptäckte jag att det hade det ju visst gjort och jag fick mest antal rätt än vad jag tidigare fått. Så kul! Hoppas bara poängen blir hyfsat bra ändå. Tror inte jag får så mycket som jag helst vill ha men kan ju skriva en gång till i vår också så hoppas att det är en bit på vägen iallafall. 

Efter högskoleprovet så åkte jag hem till Sara och Rasmus och hängde där halva kvällen. Blev bjussad på massa god mat också. Himlans lyx! 

Nu är jag dock i mina sköna, varma säng och ska försöka läsa lite DN som jag inte har hunnit innan jag ska sova. Imorgon blir äntligen en efterlängtad sovmorgon efter två tidiga dagar nu. Saknar Patrik fruktansvärt mycket för tillfället också och hatar att det är 6 dagar kvar tills han kommer hem.... Har en av hans tröjor här som jag ligger och luktar på men den börjar tappa lukten av honom nu... Får gå upp och tjuva en ny imorgon...! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela