Pauline Strand

Onsdag

Publicerad 2014-10-01 17:54:42 i Livet och sånt

Hej hej! 
Nu har jag äntligen fått iordning på hela rummet! Idag sydde jag gardinerna och kuddarna som ska ligga på sängen. Så kul att få sy igen! Kändes som att vara tillbaka på sysköjdslektiornerna på högstadiet igen. 

Imorse var jag även iväg och fick massage, vilket var underbart! Har rabatterat pris via jobbet så tänkte att jag skulle passa på och unna mig det nu. Men oj vad knutar jag har och vad många ömma punkter massören hittade... Kände mig lite halv mörbultad efteråt även om det var sjukt skönt. Om tre veckor ska jag dit igen och jag ser verkligen fram mot det. 

Väntar på att mitt internet ska börja fungera i rummet så jag kan lägga upp lite bilder från bröllopet som ligger på datorn. Som det är nu så får kag nöja mig med mobilen bara. Ska dock försöka ta lite lite bilder med mobilen på rummet ikväll och visa! Om jag orkar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela