Pauline Strand

Ändrade planer

Publicerad 2016-06-23 11:12:54 i Norge

Hej hej! 
Sitter just nu i Göteborg och väntar in mamma. Vi ska spendera lite kvalitetstid här i Göteborg idag men hon lyckades krångla till det lite med tågen så hon dyker upp om en timma ungefär. 

Mamma och pappa var och hälsade på i Norge i veckan och planen var egentligen att när jag slutade jobbet igår så skulle vi åka till Söderköping med husbilen. Patrik vill av någon konstig anledning åka husbil med mina föräldrar (?). Men pappa lyckades skära sig i tummen för någon månad sen och nu upptäckte de att en sena visst var av så våra planer blev inställda för de fick åka ner till Göteborg i tisdags för han skulle till Sahlgrenska för att se om de kunde operera eller inte. Är någon ens förvånad att min pappa lyckas med något sånt här? Blev iallafall ingen operation förrän än 2 veckor. 

Men då blev det en tur hem till Skövde för min del istället. 

Gårdagen spenderades med att slappa hemma i soffan innan jag och Patrik kom iväg en sväng till centrat. Fick med mig en ny tröja hem, jag som aldrig köper kläder till mig själv. Även ett doftljus från lexington som jag älskar, passade på när det var 20% rabatt. Blev ensushimiddag sen också. Patrik är nog glad att jag har hittat sushi som jag tycker är god, han älskar själv sushi så.

Sen på kvällen gjorde jag något sjukt udda för vara mig. Jag kollade fotboll?!? Jag vet, helt sjukt.... Patrik var iväg i Oslo med lite jobbarkompisar o jag satt hemma. Kände inte riktigt igen mig själv när jag satt där och kollade fotboll.... Passade på att dricka vin och måla naglarna samtidigt, kändes lite bättre då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela