Pauline Strand

Eriks student

Publicerad 2016-06-11 18:14:00 i Livet och sånt

Här kommer en massa bilder från Eriks student och sen kommer balbilderna en annan dag. Det var verkligen en helt fantstisk vecka vädermässigt och på studentdagen så var det nästan 30 grader varm och strålande sol. Vi alla stod och svettades som idioter när vi väntade på att han skulle springa ut. Eftersom vår familj är lite jävliga mot varandra så hade vi varit så snälla och köpt en gammal lagbok till Erik som han fick runt halsen, tungt och jävligt skulle han få! Och det fick han också haha. Får börja och plocka bort allt efter några minuter för han orkade inte med att ha allt runt halsen. 
 
När Erik och hans klass sen skulle hoppa på flaket och åka iväg så hade inte deras traktor startat utav varit helt stendöd. Så dom fick hoppa på parallelllklassens flak istället vilket gjorde att det var helt packat. Men dom hade iallfall haft sjukt kul vlket är huvudsaken. 
 
Hemma sen så flyttade vi alla ner borden under körsbärsträdet för att få sitta i skuggan. Var ju så himla varmt! Där åt vi massa god mat som jag och mamma hade gjort iordning. Potatiskaka, potatiskgratäng, rökt kyckling, fläskfile, sallad och stort fruktfat. Sen även tårta som jag och mamma hade kämpat ihop och som såg ut som en lagbok och sen även en vanlig jordgubbstårta. Som vi kämpade med den där lagbokstårtan! Men den blev ändå hyffsat bra och gott smakade den,
 
På kvällen när Erik hade åkt in till stan och alla gästerna börjat dra sig hemmåt så plockade jag, Patrik, Agnes och Joakim fram kubbet. Premiär i år för mig iallafall med kull Kan ju säga tt vi sen somnade vädigt gott efter denna dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela