Pauline Strand

Midsommar

Publicerad 2016-06-26 09:04:32 i Livet och sånt

Min midsommar blev väldigt lugn här hemma. Farmor kom hit och vi åt lunch allihopa tillsammans. Sen åkte Erik iväg med sina kompisar till kusten och här hemma slappades det bara. Låg i solen med korsord. Var länge sedan jag löste korsord nu så var så mysigt att börja på en ny korsordstidning nu. 

Efter en liten vilostund för mig så började jag och fixa med middag för familjen. Grillade fläskfilé, sparris och grillspett med grönsaker, gjorde potatis ugnen med lime och timjan, gjorde tre olika såser och fixade med bröd. Blev riktigt gott. Kul att få hålla på och fixa i köket också, inte så ofta som jag håller på och lagar mat så längre. 

Blev ingen midsommar med krans, dans runt stången eller tårta men det blev allt bra ändå. Lugnt och skönt, perfekt för pensionärspauline.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela