Pauline Strand

Busigaste rutan-tutan

Publicerad 2017-04-25 20:04:36 i Livet och sånt

Pm:et är inlämnat och jag är fri från plugg fram till tisdag nästa vecka. Så underbart känsla efter att inte gjort annat än bott med näsan i böcker och datorn det sista. Så i eftermiddag har jag gosat massor och gett extra mycket energi till Rut. Har haft lite dåligt samvete över henne nu när det varit så mycket fokus på plugget. Hon har varit lite extra rastlös också eftersom det inte blivit så långa promenader eller bus eftersom hon måste vila pga tassen. Så idag har det varit massa gos <3 


Har även börjat plocka ihop alla saker här hemma nu för på torsdag och fredag kommer dom hit och byter golven! Är sååå taggad! 

Haha tyckte Rut hade varit lite väl tyst nu medan jag skrev detta och såg nu varför. Hon har legat och tuggat sönder ev av hennes sista hela leksaker. Nog för att det är trevligt att hon är tyst men alltid något fuffelns på gång då! Med tal om att göra sönder saker, när jag kom hem idag från skolan så hade hon fått undan kompostgallret framför skorna och dragit fram några skor som låg i vardagsrummet. Tuggat sönder den lilla rosetten på min ena ballaerinasko hade hon också gjort. Ska väl vara glad att det bara var rosetten och inte hela skon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela