Pauline Strand

Krångel

Publicerad 2017-04-18 19:21:33 i Livet och sånt

Igår skulle jag plugga hela dagen och vara sååå duktigt. Började plugga ändå. Sen skulle jag och Rut åka och möta Thirza. Men när vi kom till bilen så förstördes mitt humör helt när jag upptäckte att någon idiot hade kört på vår bil på parkeringen utan att lämna någon lapp eller något. När det sen är Patriks bil och inte min och han inte går att få tag på gjorde ju inte saken bättre direkt. Fick upp bagaget på bilen vilket var dumt för fick sen inte igen skiten igen. Så fick tömma hela bilen med hundbur och allt, släpa upp det till lägenheten och ha bilen ståendes olåst. 


Var på så dåligt humör sen så jag tryckte i mig tårtrester och nästan en hel chipspåse innan jag somnade i soffan. Helt normal reaktion osv? Vaknade när papppa ringde och sa att dom var hos mig för att hjälpa mig med bilen. Bästa överraskningen den dagen! En annan megabra grej var att när vi kom till bilen sen igen så hade han som kört på bilen varit där med en lapp. Ohh va lättare livet kändes då kan jag säga! Papp fick igen bagaget och bästa fast lite halvt det som var lös på bilen så nu kan jag iallafall köra den. Väntar bara på att försäkringsbolaget ska höra av sig nu så vi får reda på vad som händer.

Men plugget då. Lite fick jag gjort sen på kvällen ändå. Men inte så mycket som jag borde. Tror ni jag har pluggat som jah borde idag? Haha nej.... sämst på att plugga...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela