Pauline Strand

Bästa på länge

Publicerad 2017-08-04 13:35:43 i Livet och sånt

Har haft dom två bästa dagarna på länge nu. Var hemma i Örebro onsdag-torsdag för att fira Patrik lite och sen bara slappa. Och allt har varit så himla fantastiskt och perfekt! Är som nykär i Patrik igen efter dess dagarna haha. 


I onsdags firade vi Patriks 24 årsdag med sång och paket på sängen först, vi var iväg och tvättade bilen (något som jag och Patrik tycker är jättekul, vi är lite konstiga..), var och spanade in lite nya bilar och funderade på hur vi ska lösa allt och sen på kvällen kom mamma, pappa, mormor och farmor hem och firade Patrik lite med tacos och tårta. En helt lagom födelsedag ändå! Och igår sen så tog vi en rejäl sovmorgon innan vi stack ut på stan och gjorde en massa ärenden. På kvällen sen var vi och såg den nya pirates filmen på bio och var och åt på Pinchos. 

Kanske inte låter som så perfekta dagar men det har det verkligen varit! Vi har gjort saker tillsammans, planerat och fixat hemma lite, skämtat och haft så kul tillsammans, pussats massor och bara njutit. Så skönt att släppa allt med jobb, matlådor och måsten! 

Tog nattbussen tillbaka till Oslo så åkte vid ett från Örebro inatt. Kom hem och sov lite till på morgonen och sitter nu på bussen till jobbet. Går inte ens beskriva hur extremt opepp jag är på detta. Men är bara 6 dagar kvar och det är det som ändå peppar mig lite, snart är det slut! Som sagt innan, jättehärligt med pengarna men är inte värt att vara borta hemmifrån såhär hela sommaren och bara jobba...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela