Pauline Strand

Fix hemma

Publicerad 2017-08-27 23:05:51 i Livet och sånt

Herregud vad det är skönt att vara hemma igen! Jag, mamma, pappa och hundarna kom hit till Örebro i fredags och sen dess har jag bara fixat här hemma. Var på ikea och så i lördags innan mamma och pappa åkte hem igen. Skönt att få lite hjälp av dom när Patrik inte är hemma och jag inte har någon bil. Har fått upp en till bokhylla, en tv, en tavla och lite nya kuddar i sovrummet. Är så himla nöjd med hur det blev! Tavlan och kuddarna blev verkligen pricken över i:t och det känns så mysigt och fridfullt där inne nu. I vardagsrummet har det också bivit lite nya kuddar till soffan och sen nya krukor i fönstret som jag köpte i Helsingborg nu i veckan när vi flyttade Erik. Och sist men inte minst så har köket blivit uppdaterat med nya fina knivar från global. Tycker det är så mysigt att fixa och pilla i lägheten. Uppdatera allt lite och så. Extra kul har det varit eftersom Patrik och jag har valt en del tillsammans denna gången. (Att försöka hitta en tavla som vi båda gillade var ett test för förhållandet kan jag säga haha!) 
 
Idag har jag passat på att rensa ur alla skåp och garderober hemma, tvätta och fixa för skolstarten. Ser fram emot att få komma tillbaka till skolan faktiskt. Länge sedan jag kände så! Allt har som stått på paus hela sommaren känns det som och bara väntat på att hösten ska dra igång igen. Har firat sista kvällen med sommarlov med charisar och rödvin. Patrik köper alltid så himla fina flaskor med vin till mig så passade på att dicka ett av dom idag. Känns dock så fel att öppna en finare flaska vin när jag är ensam... Men oj vad gott det var!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela