Pauline Strand

Helsingborg

Publicerad 2017-08-28 19:05:00 i Livet och sånt

Nästan en vecka fick vi nere i Helsingborg förra veckan när vi flyttade Erik. HERREGUD vilken fin lägenhet han har!! Huset som han bor i har vairt en gammal skola för handikappade förr som nu är ombyggt till flera olika lägenheter. Till huset så har dom en stor och mysig trädgård med en stor uteplats med grillar osv. Är riktigt avis på hur fint han bor! 
 
Vi började iallafall veckan nere på Ullared där Erik köpte typ hela butiken kändes det som. 8 timmar senare så kom han ut med 4 fulla kundvagnar.... Sen blev det flera turer till ikea, mio och massa olika butiker för att fixa och få iordning i lägenheten. Och sååå fint som det blev! Soffan ser lite dum ut dock för han fick fel färg levererad på den ena delen så innan han får rätt del så har han en tvåfärdag soffa haha! Just nu så har han två kompisar som bor hemma hos honom i 2 veckor innan de får sina lägenheter så var ganska fullt när vi bodde 5 personer på hans 42 kvadrat där på slutet haha. Blev ju också ganska så rörigt såklart. 
 
Erik hade på slutet full upp med nollningen som startat, pappa åkte hem tidigare för att jobba så då umgicks mest jag och mamma med varandra. Försökte hitta på lite annat än bara fixa i lägenheten. Gick på väla en dag och shoppade, åkte båten till Helsingör en kväll för att se solnedgången, fikade osv. Sista dagen innan vi åkte hem så fick vi dock med (en bakis) Erik till en supermysig gårdsbutik som Sanna har pratat om, Enkla ting. Såå fint! Där shoppade jag lite för mycket (fick med ett doftljus för 200kr gratis för jag handlade så mycket....) och så fikade vi. Mysigt med lite tid tillsammans med lillabror innna vi åkte. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela