Pauline Strand

Jobb jobb jobb

Publicerad 2017-08-08 19:39:44 i Livet och sånt

Snart är allt jobb öveeeer! Jobbade sista öppningsskiftet imorse vilket var så jäkla skönt! Ännu bättre att det typ var helt dött på flygplatsen så har varit så himla chill idag. Slutade 1,5 timme tidigare för det var så stilla. Mötte upp Erik och tre av hans kompisar som åkte förbi här imorse påväg på semester här i Norge. Fixade lite mat till dom och Erik lämnade en lite större väska till mig att packa i. 


Har sovit lite nu även om der blev alldeles för lite egentligen. Ska in och jobba natt så startar halv tio ikväll. Lagom pepp på det just nu.... sen blir det sista skiftet imorgon! Startar vid två så hinner hem och sova lite först iallafall. Men har en känsla av att jag kommer vara ganska död imorgon.... på kvällen är det löningspils också som det verkar som jag ska på. Hahaha. Kommer bli spännande dag imorgon.... längtar redan tills jag sätter mig på bussen hem på torsdag och kan sova i 3,5 timme! 

Men ska väl ta mig upp ur sängen och försöka fixa med lite mat jag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela