Pauline Strand

Dan före dan före dopparedagen

Publicerad 2017-12-22 07:57:53 i Livet och sånt

Här har det varit fullt ös nu i två veckor kanske. Har äntligen lite julledigt vilket är så skönt. Eller ja, har ett pm som ska skrivas, en tenta att plugga till och en redovisning att förbereda så vi får väl se hur mycket julledigt det faktiskt blir. Just nu är vi hemma hos mamma och pappa och igår när lillebror kom hem så klädde vi alla granen och kollade på ensam hemma samtidigt som vi provsmakade allt julgodis. Så himla mysigt! 

Idag rullar jag, Patrik och Rut mot Båstad där vi ska fira jul med hans familj i år. Känns lite konstigt att inte vara hemma med min familj måste jag säga.... har aldrig varit ifrån dom tidigare under julen. Men det kommer nog bli jättebra i Båstad också tror jag. Men bara lite ovant och konstigt. 

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela