Pauline Strand

Halvdag hos vetrinären

Publicerad 2017-12-12 18:03:47 i Livet och sånt

Idag har vi varit hos vetrinären och fysioterapeuten med Rut. Dom klämde och kännde på hennes musker, kollade på hur hon gick och sånt för att se att hon mår bra i kroppen, en årskontroll typ. Kollade lite extra på den tassen hon skadade i våras och hur hon gick på den nu. Hon var lite stel där så fysioterapeuten misstänkte att hon kanske hade fått en senskada vid krocken då men att det inte var något som de hade kunnat se på röntgen och sånt. Så nu ska Rut gå med två band över frambenen för att se om det blir bättre efter det. Hon ser dock sååå rolig ut när hon har dom på sig för hon lyfter benen superhögt när hon går. Får ser hur länge hon gör det innan hon vänjer sig vid dom och går normalt. 
 
Sen så röntgade vi höfterna och armbågaren som man kan/bör göra när hunden är lite över ett för att se till så hon inte har några höft-och armbågssjukdommar. Dom tyckte att allt såg bra ut på bilderna men det är SKK som gör bedömningen så nu får vi bara hålla tummarna för bra resultat! Men dom sa att det inte borde vara några större fel på henne, det både kändes bra och såg bra ut på bilderna vilket var skönt. Sist innan vi åkte hem sen så fick hon även en rabiesvaccination så hon kan följa med till Danmark och andra länder sen om vi får lust att åka någonstan. Just Danmark är ju väldigt nära nu när Erik bor i Helsingborg så skönt att ha det fixat med vaccination nu. 
 
Efter detta så har vi en väldigt trött tjej här hemma. Patrik försökte busa igång henne lite när vi kom hem vid lunch genom att kasta lite snö på henne ute men hon bara kollade på honom och gick därifrån. Sen har det sovits hela eftermiddagen. Först i soffan där jag också gjorde henne sällskap en sväng och nu ligger hon bredvid mig i sängen och sover. Jätteskönt med en såhär lugn hund men det är verkligen inte våran tjej detta! I vanliga fall sover hon kanske två timmar åt gången eller något sånt och sen ska det busas och så. Får passa på att njuta av lugnet lite idag för imorgon är det nog tillbaka till det normala igen med fullt ös. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela