Pauline Strand

Tentaångest

Publicerad 2017-12-01 12:13:23 i Livet och sånt

Tenta på måndag och känns inget vidare alltså. Haft lite för lite tid att plugga (eller så har jag varit dålig på att planera och börja i tid, beror på hur man ser det). Ska åka hem till mamma och pappa i helgen också. Smart av mig att planera in det..? Njaa... men men! Hoppas jag kan skrapa ihop tillräckligt med poäng så jag blir godkänd. Men det är väl tveksamt. Är så jäkla less på detta tempot vi har denna terminen nu. Så skönt att det "bara" är en tenta och en stor redovisning efter denna tentan är avklarad. Hahaha..... Skatterätt som jag håller på med just nu. finns ju absolut roligare saker än att räkna på moms, hur företag ska beskatta tillgångar, hur förmåner ska beskattas osv. 

Ska sluta klaga nu. Första december ju! Bästa tiden på året är här, äntligen! Jag och Rut öppnade julkalendrarna i sängen imorse (ja, hon har också en kalender) (ja, jag har två kalendrar...). Kollade nya julkalendern också. Än så länge är jag inte helt såld. Men vi får väl se! 


(null)
(null)
(null)
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela