Pauline Strand

Trögstartad på morgonen...

Publicerad 2017-12-07 10:20:54 i Livet och sånt

Varför ska det vara så himla skönt att ligga kvar i sängen efter man har vaknat? Hade alarmet på åtta och vaknade till liv vid nio men har ändå inte orkat mig upp än. Var ur sängen en snabbis för att dra upp rullgardinen och hämta julkalendrarna. Jag har tre och Rut har en bortskämda som vi är. Rut älskar verkligen när jag plockar fram hennes kalender på morgonen i sängen! Kan tänka mig det när man får lite godis varje morgon. Själv har jag en från rituals som jag fick av min svärmor, en "paket"kalender med en lott varje dag som jag fått av mamma och sen en chokladkalender från Åre choklad som jag köpt till mig själv. Dumt att växa upp liksom! 

Borde verkligen kliva upp ur sängen... ligger och är så tacksam för att min hund inte är en sån som måste ut direkt på morgonen. Precis nu när jag skrev om henne så kom hon krypandes upp till mig i sängen för att gosa ❤️ bästa tjejen! Har så mycket jag borde göra. Slå in julklappar, fixa inför skolan i eftermiddag , fixa med julgodiset jag bakade igår.... finns ju en dag imorgon också som tur är haha! 

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela