Pauline Strand

Bara en massa jobb

Publicerad 2017-07-01 11:34:25 i Livet och sånt

Här bara jobbas det hela tiden nu känns det som. Har lite ångest över att jobba idag för är fantastiskt väder ute. Hade ju allt varit underbart att bara ligga på balkongenoch  slappa idag ändå. Men men. Är två fantastiskt roliga dagar nu också, stänger och jobbar till 19.3 idag och imorgon så ska jag öppna så startar 4.00. Är ungefär lika pepp på det som att behöva stå inne denna dagen när det är fantastiskt väder ut. 


Vad händer annars då? Inte mycket faktiskt. Har beställt en ny dator, woho! Har sagt att jag skulle köpa en ny nu i sommar och det var som min gamla dator var medveten om det för skiten kraschade två dagar efter jag hade fått skatteåterbäringen och hade råd att beställa hem en ny. Lite tur i oturen ändå får man säga. Har dock problemet att jag inte har säkerhetskopierar något det senaste halvåret typ så skulle behöva lämna in den för att se om det går att få ut något. Men men. 

Nästa helg ska jag åka hem! Ska bli skönt! saknar min hund! Den rackaren har börjat löpa för första gången också. Lilla skruttan. För att vara en stor hund så är hon väldigt tidig med att börjar löpa. Hon som ska vara min lilla valp för alltid.... 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela