Pauline Strand

En helg hemma

Publicerad 2017-07-09 21:22:36 i Livet och sånt

Sitter på bussen tillbaka till Norge nu. Har varit ledig i helgen och varit hemma hos mamma och pappa. Har haft det så underbart! Är riktigt jobbigt att åka tillbaka till jobb och allt nu igen... bara en månad exakt kvar nu med jobb innan jag får lite sommarlov innan skolan startar igen. Hoppas den tiden går fort! 


Dessa två dagar hemma har som sagt varit underbara. Ätit en massa, umgåtts med familjen och vänner, gosat en massa med Rut, kollat möbler till Eriks nya lägenhet, premiärbadat i mamma och pappas nya pool och massa mer. Var två välbehövligt lediga dagar, har jobbat så himla mycket det sista så var skönt att komma hem och fylla på lite energi igen. Men som sagt, jobbigt att lämna allt det roliga hemma och åka tillbaka till allt jobb. Men är bara 1,5 vecka tills jag åka hem igen! 

Bästa två stunderna från helgen var först igår kväll när jag tog med mig kudde och täcke och kröp ner bredvid lillebror i hans säng och vi kollade film tills vi somnade. Sen orkade jag ju såklart inte gå därifrån så låg och sov inne hos honom hela natten. Och sen idag när vi badade och jag och mamma fick i båda hundarna så de fick bada också. Rut tyckte nog mest det var lite jobbigt det där med vatten och behöva simma, även om hon verkade tycka det var kul också. Men casmira ÄLSKADE det. Inte sett hemma så glad på länge! Hon hade flytväst på sig så hon bara gled runt i vattnet och simmade lite långsamt. Var så himla kul att se hur hon verkligen njöt och älskade att bada. Köpet av poolen var till en stor del för att casmira ska kunna simträna lite för att bygga upp musklerna lite på benen. (Japp, i vår familj gör vi allt för våra hundar kan man säga!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela