Pauline Strand

Jobb, jobb, jobb......

Publicerad 2017-07-19 17:51:08 i Livet och sånt

Gör inget annat än jobbar nu för tiden. Får lite småångest över att hela sommaren passerar utan att jag har gjort något allt mer än jobbat. Har ju inget riktigt liv här i Norge så de timmarna på dygnet som jag inte jobbar på så sitter jag mest hemma eller kanske går en sväng på stan. Yey vilket kul liv va? Trots att det är underbart att få pengarna så vetti fan om det är värt det? Funderat mycket på om det är värt att göra samma sak nästa sommar men tror inte det faktiskt. Pengar är ju ändå inte allt här i livet. Vi får se hur det blir.
 
Ska snart sova faktikst. Har jobbat 4.30-12.00 nu i en vecka så mina kvällar slutar för tillfället vid sex på kvällen då jag går och lägger mig. Som sagt, himla partyliv! Patrik är borta just nu också vilket gör att allt känns ännu tråkigare här. Han är i Holland i lite över en vecka med militären och går en marsch där. Tydligen helt gigantiskt stort och supermycket människor. Han verkar ha det hur bra som helt! Men jag tycker allt det ska bli skönt att få hem honom på söndag igen... 
 
Imorgon åker jag hem till Sverige igen över helgen. Ska bli riktigt skönt! Jobbat 11 dagar på raken nu så känner att lite ledighet är välbehövligt. Hoppas på att vädret ska var på min sida så jag kan bada en massa. Ska även (äntligen) till optikern för synundersökning och fixa med nya glasögon, iväg och shoppa lite med mamsen och så ska jag försöka träna en massa med Rut. Det är en av sakerna som gör mig lite ledsen, att hela sommaren har passerat och jag inte har tränat något med henne. Vet ju att hon mår bra av att få träna och tänka lite och vill ju att hon ska utvecklas. Till helgen ska vi fokusera på fotg-gåående och hit. Ser fram emot det!
 
 
Fördelen med att börja omänskligt tidigt på morgonen, himlen bjuder alltid på magiska färger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela