Pauline Strand

Massa tankar och text

Publicerad 2017-07-30 23:12:17 i Livet och sånt

Två dagar jobb till sen får jag åka hem till Örebro i två dagar. Ser orimligt mycket fram emot detta! Ska bli så fruktansvärt skönt att få sova i min egna, stora säng igen efter två månader på en obekväm bäddsoffa. Har dock en veckan jobb kvar efter mina dagar i Örebro. Längtar riktigt efter att skoan ska starta igen så vardagen börjar rulla på. Saknar dagarna med Rut. Här gör jag ju ingenting annat än jobbar vilket är fruktansvärt tråkigt. 
 
Anledningen att det blir en sväng till Örebro är för att fira Patriks födelsedag. Han ska vara hemma och slappa i en veckan innan allt drar igång i millitären för honom igen. Sen ska vi nog även åka och kolla på bilar igen. Vi som precis köpte en ny haha... Patrik har insett att jag hade rätt från början när jag sa att en golf blir för litet nu när vi har en hund också som behöver en bur i bagaget att sitta i. Så vi får se om vi kan byta upp den till något större kanske så även hon får bra plats. Patrik tycker jag är löjlig som känner att hon måste sitta i en bur. Men det är ju inte som att vi åker utan säkerhetsbälet och då ska hon självklart sitta säkert också, både för henne skull om det skulle ske något men även för vår. 
 
Har även snöat in mig helt på en dröm.. Nämligen radhus. Får lite panik av att bo i en supervam, instängd lägenhet utan balkong eller uteplats. Så just nu drömmer jag om ett litet radhus. Det behöver inte vara så värst stort men ändå med två sovrum (patrik vill nämligen ha ett "lekrum" där han kan ha sin dator, sitt lego osv....), ett tv-rum, ett öppet kök/vardagsrum, uteplats och en liten-liten gräsmatta så Rut kan springa runt lite på. Ohh vad jag verkligen vill ha det just nu.... Patrik är dock inte lite taggad som jag är. Vet inte om det är bra att han drar ner mig på jorden lite eller om det är fruktansvärt tråkigt att han inte kan drömma med mig? Just nu finns ett sånt dröm-radhus ute.. Ligger perfekt med 5 minuter cykel från skolan så jag lätt kan ta mig hem till Rut på lunchen, bredvid ett av dom fina naturreservaten i Örebro och är i övrigt alldeles drömmit och perfekt... 
 
I ett förslk att förtränga min dröm om radhus så jobbar jag på att få det ännu mysigare hemma. Efter vi hade fått ordning på det mesta hemma efter flytten så stanande som allt av. Är flera saker som jag vill ha men som ingen har orkat ta tag i innna som jag nu förösker fixa. Så en klocka till vardagsrummet är inköpt, jag försöker hitta en fin tavla ovanför sängen och en lampa att ha vid soffan. Sen har vi även köpt ett set med rktiga, fina global köksknivar. Längtar ritkigt tills jag kan använda dom när jag lagar mat! Lite sånt småpill hemma alltså. Vill även ta bort de speglarna som sitter på väggen inne i badrummet och sätta upp en hylla där istället. Får se om jag lyckas med det också. Är lite kul att fixa med flera sånna här småsaker hemma och göra det mer hemtrvligt och mysigt. Synd bara att det inte är ett radhus.....
 
 
Jag och min favorittjej i hela världen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela