Pauline Strand

Ledig helg

Publicerad 2017-06-11 22:37:48 i Livet och sånt

I helgen blev det en resa hem till min älskade busa och resten av familjen. Hade egentligen hoppats på att få jobba men fanns inga lediga skift. Och såhär i efterhand var det väldigt skönt att få komma hem lite. Man blir väldigt sliten av att jobba när man inte är van vid det. 


Har haft det så himla bra hemma iallafall. Var underbart att få gosa med Rut igen. Som jag saknat den tjejen! Om det är något jag insett under dom här två veckorna är att jag absolut inte kommer klara mig utan henne i höst får lösa allt med skolan och henne så det går bra. Sen vad fruktansvärt tråkigt livet är när man inte vaknar av att en hund sitter i och kollar på en på morgonen och vill upp i sängen och gosa. 

Men helgen har som vanligt gått fort. Men hunnit med mycket ändå. Varit en sväng hos Agnes, hängde med henne och gosade med Sam, haft sovmorgon, ätit långfrukost, prommenarat med Rut, träffat Patrik en snabbis och spelat golf två gången. Just golfen har gått så himla bra! Äntligen spelat ner mig från gul/svart nu så får nu börja slå ut från dam-tee och jobba mig ner till officiellt handikapp, 36 nu. Underbart att se att det går bättre och bättre och att all träning ändå lönar sig. Har dock insett att jag suger på att putta så måste öva på det lite mer. Men men! 

Sitter på tåget hem den sista biten mellan Oslo och jessheim nu. Ser fram emot att komma hem och sova. Är så glad just nu att jag bytta bort mitt skift 04.30 imorgonbitti till att starta 8.00 istället! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela