Pauline Strand

Norge igen

Publicerad 2017-06-04 19:27:13 i Livet och sånt

Tillbaka i Norge igen nu och redo för att jobba imorgon. Patrik åkte härifrån vid fyra i eftermiddags för att göra sina sista två veckor på grundutbildningen inom militären. Så om två veckor så vet vi också vart han kommer fortsätta med, väldigt spännande! Ska bli skönt dock att ha även honom här i Norge i drygt 6 veckor. 


Efter Patrik hade åkt tidigare så la jag mig i sängen för att läsa min nya bok. Men såklart så somnade jag haha. Sånt väder idag med rusk och regn så man blir ju inte direkt pigg. Var så skönt att sova lite middag. Gör inte det så ofta längre. Kommer väl dock ångra mig angående det ikväll när jag ska somna... imorgon måste jag upp vid sex för att åka till jobbet. Räknas som en röd dag här i Norge imorgon så bussarna går inget vidare så måste åka in till jobbat redan vid sju fastän jag inte börjar förrän vid 8. Men det blir nog bra ändå, kan jag sitta och slappa lite innan det blir dags att komma in i allt igen. Ska bli kul ändå! Men nu ska kag försöka mig på att börja läsa min bok! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela