Pauline Strand

Semester i Bergen

Publicerad 2017-06-20 22:14:37 i Livet och sånt

Mamma, pappa och hundarna är här i Norge och hälsar på nu i veckan. Jag har haft ledigt i tre dagar nu så då har vi passat på och åkt till Bergen. Mamma har massa bekanta där så har träffat dom och sen gjort lite typiska turistgrejej. När vi åkte till Bergen så åkte vi över Hardangervidda, så fantastiskt fint där!  Påminde lite om när man åker runt Abisko med fjäll, snö och kalt. Var ute lite och busade i snön ihop med Rut. Hon älskade det! 


Idag var vi inne i centrala Bergen. Casmira fick vara hemma hos mammas bekanta på dagen eftersom hon inte riktigt orkar med så mycket längre. Men Rut var med oxh charmade alla! Helt galet hur mycket folk som kom fram till henne. Inga som frågade nästan utan helt plötsligt stod någon bara där och klappade henne. Tur att jag har en snäll hund som inte bits eller så när folk gör så. Var tom jättesmå barn som kom fram utan att föräldrarna frågade om det var okej. Blir alltid lila chockad över hur folk kan bete sig runt hundar så...

Nog om det haha! Inne i Bergen så gick vi på fiskemarkande (som var heeeelt annat än det jag kom ihåg från jag var 11 år och vi var där), gick och kollade på dom små fina fiskehusen vad dom nu heter och så åkte vi upp till toppen på flöyen. Riktigt fint utsikt där uppifrån! Hade med oss fika så vi kunde sätta oss med där uppe och njuta. Bergen bjöd för första gången på lite sol när vi var där uppe också vilket var härligt. Annars har det varit mer eller mindre regn hela tiden, standard Bergen-väder alltså. 

Men nu har jag precis landat i Oslo igen. Jag fick flyga tillbaka ikväll så kommer mamma och pappa tillbaka igen i husbilen på torsdag ungefär. De passar på att semestra lite till nu när jag ska jobba i några dagar så kan vi umgås lite mer i helgen när jag är ledig igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela