Pauline Strand

Sommarlov!

Publicerad 2017-06-02 19:25:38 i Livet och sånt

Plugget är klaaaart för denna terminen! Skrev tentan igår. Lagom mosig i huvudet när jag kom ut efter 5 timmar skrivande. Har aldrig någonsin suttit så länge på något prov eller tenta. Chockade verkligen mig själv! 


Efter tentan så möttes vi upp ett gäng från klassen och firade både att skolan var slut och en kompis som fyllde år. Hade det supermysigt och kom inte hem förrän halv två inatt. Gick bra med min plan att inte vara ute så länge haha... 

Hela dagen idag har gått till att städa och packa. Imorgon bär der av till Norge och jobb! Men först ikväll ska jag ta med min snygga pojkvän ut på dejt för att fira att skolan är slut, han har klarat jägarprovet och vi har hämtat vår nya fina bil! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela