Pauline Strand

Lite lugn och ro hemma

Publicerad 2017-05-01 22:55:04 i Livet och sånt

Har sovit kasst inatt. Vaknat en massor av och till och varit allmänt orolig. Rut mår tipptopp och sovit gott hela natten. Låg och gosade länge i soffan i förmiddags efter morgonpromenaden och frukost. Min älskling. Fick sån ångest av tanken på att sitta ensam hemma hela dagen så packade in mig och Rut i bilen och åkte hem till mamma och pappa istället. Skönt att slippa vara ensam och underbart att passa på och njuta av det fantastiska vädret. Rut har fått springa lös, busa massor, umgås med några av sina favvo-människor och ha det allmänt bra. 


Jag har svårt att sluta tänka på gårdagskvällen. Konstant dåligt samvete och ångest. Har försökt njuta så mycket som möjligt av dagen ändå. Var och spelade lite golf för första gången i år. Stod bara och slog lite på rangen men alltså oh vad underbart det är ändå. Känslan när man börjar känna att svingarna och slagen blir bättre och bättre är underbar. Ska försöka ta mig iväg en sväng imorgon också. Avslutade kvällen här hemma med grillat. Också första gången för i år. Underbart gott blev det! 

Men nu ska jag försöka sova lite. Hoppas på lite bättre sömn inatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela