Pauline Strand

Saknar Rut

Publicerad 2017-05-29 10:26:34 i Livet och sånt

Förra veckan kom Erik hit en sväng och hälsade på. Slutade med att jag åkte med honom hem sen istället när det var så himla fint väder. Ville inte sitta i en varm lägenhet då. 

Men nu är jag tillbaka i Örebro igen. Dock utan Rut. Hon ska bo hemma hos mamma och pappa i sommar när jag jobbar. Planen var inte att hon skulle flytta hem till dom förrän om en vecka utan följt med mig och Patrik till Norge i helgen och att han skulle tagit med henne hem till mamma och pappa sen när han åkte tillbaka för att jobba igen. Men Patrik sa nu i helgen att han tyckte det var bättre om Rut inte följde med till Norge alls denna gången utan att vi åkte ensamma. Så nu sitter jag här ensam hemma, saknar Rut något fruktansvärt och är arg på Patrik för att han fick mig att lämna henne tidigare... Helt galet vad tomt det är i lägenheten utan Rut... Trodde inte jag skulle tycka det var såhär jobbigt att vara utan henne. Men antar att det är värst nu när jag är hemma där hon i vanliga fall är en del av min vardag. 

Har tenta på torsdag så är egentligen bra att jag inte har Rut här så jag verkligen kan fokusera på den nu. Måste storstäda lägenheten, packa och allt sånt också.. Ush massa tråkiga måsten. Ska försöka fokusera på plugget lite nu och försöka förtränga att Rut inte är här. Ligger just nu i soffan och tycker mest synd om mig själv vilket inte riktigt hjälper.... Min älskade lilla marodör, att det kan bli så tomt utan henne..


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela