Pauline Strand

Äntligen helg!

Publicerad 2017-11-10 17:53:17 i Livet och sånt

Jag som knappt haft någon fredag och helgkänsla på fler år pga jobbat så oregelbundet och mycket helger börjar äntligen få tillbaka det. Tror det är tack vare att Patrik för det mesta kommer hem på fredagar så det blir lite extra härlig känsla nu igen. Denna veckan har tack och lov gått fort men det är så skönt att ha honom hemma igen. Just nu sitter vi i soffan och Patrik har Rut halvliggandes i sitt knä. Kan knappt finnas något mysigare än att sitta såhär nära alla tre <3 

Vi håller på och kollar på amerikanska bachelorette (fick lite för mycket feeling nu när vi följer svenska som går på tv). Snart ska jag ta tag i matlagningen för kvällen men annars ska vi bara ta det lugnt och mysa. Hoppas jag kan lyckas övertala Patrik till att spela lite sällskapsspel. Jag älskar verkligen det men Patrik är inte riktigt lika glad i det haha!

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela