Pauline Strand

Intensiv helg och intensiv vecka

Publicerad 2017-11-29 16:08:38 i Livet och sånt

Hade verkligen toppendagar i helsingborg med mamma och lillebror. Men var ju inte direkt en lugn och skön helg utan det var fullt ös haha! Har fixat tv pepparkakshus+ 8 minipepparkakshus, varit på Ullared, varit på tivoli i Köpenhamn, shoppat på black friday och umgåtts en himla massa. 

Vi åkte från helsingborg sent på måndagkväll och kom hem till melldala vid halv två på natten. Sen vid halv åtta ringde alarmet och jag packade in mig, Rut och allt jag hade shoppat i bilen och åkte till Örebro. Inte mycket sömn den natten inte. Och natten till idag har jag sovit som en kratta så har ju haft piggare dagar om vi säger så. Hade rollspel i skolan hela förmiddagen idag och är glad över att ha det överstökat iallafall. Bara det att jag verkligen måste tentaplugga nu. Energi efter denna intensiva terminen har verkligen tagit slut nu och jag har noll inspiration eller ork till tentaplugg just nu känns det som. Är väl bara att bita i det sura äpplet och börja dock antar jag....

Detta blev ju sjukt rörigt känner jag. Men det är lite så allt är just nu så.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela