Pauline Strand

Lång måndag

Publicerad 2017-11-13 20:17:00 i Livet och sånt

Igår blev det lite ändrade planer ganska snabbt. Skulle byta till vinterdäck på bilen men när vi skulle börja så upptäckte vi att det visst inte fanns någon domkraft i bilen som vi trodde. Så vi packade in alla däcken, Rut, Patriks militärgrejer och lite annat (förvånansvärt hur mycket som får plats i vår lilla golf) och åkte hem till mamma och pappa för att göra det istället. Det blev lite sent men vid 8-tiden var däcken bytta och sen blev det farsdagsmiddag. 

Blev en tidig morgon imorse med en väckarklocka som ringde vid sex för att jag skulle ta tåget tillbaka till Örebro och Patrik skulle åka till jobbet i Karlsborg. Har känt mig trött hela dagen efter att ha klivit upp så tidigt haha... ingen morgonmänniska här inte! Men har orkat med 4 timmars föreläsning och en långprommis med Rut iallafall. Men efter det så bäddade jag ner mig i soffan med Rut och kollade film. Har sååå mycket julfeeling redan! Så lyxade till det med att kolla Love actually. Bästa! 

Nu ligger jag nerbäddad i soffan igen efter att ha ätit lite middag. Inte mycket mer som kommer hända här idag än att ligga här. Kalla fakta först nu och sen bachelor. Mysig måndagkväll ändå.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela