Pauline Strand

Massa plugg, gos och fix

Publicerad 2017-11-16 11:09:47 i Livet och sånt

JAG KLARADE MIN TENTA I ASOCCIATIONSRÄTT!!!! Trodde verkligen inte det så är sååååå himla glad nu! Och undrar nästan om vår lärare var hög eller något under vår redovisning som vi hade med tanke på vilka höga poäng jag fick på den också haha. Blev så himla glad nu när jag fick resultatet på dom! Gjorde min dag kan jag säga! 

Sitter just nu med en halvsovande Rut i knät <3 börjar få ganska ont i rumpan men vad gör det när hon är så gosig? Samma i morse när hon kröp upp och la sig precis bredvid mig så vi låg och skedade. Jag är alldeles för svag för min hund... Men får passa på och njuta av hennes närhet för snart ska hon duschas och då kommer jag inte vara lika älska längre haha... 

Ingen skola idag vilket är skönt. Men har en seminarieuppgift tills imorgon som ska göras. Fixade den lättare halvan igår men har nu den jobbiga delen kvar. Men jag fick lite extra motivation nu när jag hade klarat tentan. Tvättas ska det hinnas med här hemma idag också förutom plugg och hundbad. Kanske dags att börja ta tag i allt!  (null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela