Pauline Strand

Tomhet och bakning

Publicerad 2017-11-20 16:13:47 i Livet och sånt

Igår följde Rut med mamma och pappa hem till melldala efter att vi hade varit hos uppfödaren. Jag och mamma ska åka och hälsa på Erik i helsingborg i helgen så blev helt enkelt smidigare att Rut fick följa med dom direkt hem. Men är så himla tomt här hemma nu! Nog för att hon kan vara lite energikrävande stundtals men tommeheten och saknade efter henne är så mycket större än det lugna och sköna utan henne. 

Så för att fördriva tiden utan henne nu så bakar jag haha. Just nu sitter jag och väntar på att mina saffransbiskottis ska bli klara och snart ska jag även dra igång en sats med lussebullar. Hjärnan är lagom mosig efter 6 timmar med föreläsningar idag så är perfekt med bakning för att rensa hjärnan lite nu. Har såå mycket julkänsla! Blev bara bättre imorse när jag vaknade och det var snö ute, så lycklig! Så har satt på listan med julmusik nu samtidigt som jag bakar. Nu när det mörknade precis så tände jag massa ljus i lägenheten också. Finns inget mysigare! Har ett doftljus här hemma som doftar så fantastiskt juligt och mysigt! Dock försvinner den doften lite nu med all saffrans lukt från bakningen.

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela