Pauline Strand

Valpgos

Publicerad 2017-11-19 21:53:00 i Livet och sånt

Idag blev det uppstigning tidigt för vi skulle åka till Uppsala och hälsa på uppfödaren till Rut och nu även till mamma och pappas lilla nytillskott. Var i över tre timmar hemma hos Birgitta idag och gosade med 11 små lurviga sötnosar och Rut fick busa massor med sina två systrar och sin mamma som bor hemma hos Birgitta. 
Helt sjukt att Rut var sådär ullig, gullig och liten?! Igår var det även exakt ett år sedan hon flyttade hem till oss <3 Bästa som hänt! Ska bli så mysigt att följa lilla Inez nu som mamma och pappas valp kommer heta. Blir nog väldigt mycket tid spenderat hemma i Melldala sen efter jul när hon flyttat hem...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela