Pauline Strand

Ännu en helg förbi

Publicerad 2017-09-18 21:58:12 i Livet och sånt

Denna helgen var Patrik hemma igen. Han kom redan i onsdags så tänkte att det skulle kännas som vi fick extra mycket tid tillsammans men ändå kändes det som tiden bara gick ännu snabbare? Så himla dumt. 


Men vi han med mycket! Var ute och åt med lite klasskompisar i torsdags, jag var ute i fredags (hör och häpna!), i lördags var Agnes och Mange här och åt middag och sen i söndags åkte vi förbi mamma och pappa eftersom Erik var hemma och åt middag innan jag lämnade Patrik i Karlsborg och åkte tillbaka hem igen. Ändå en intensiv helg. 

Sitter och väntar på Sara just nu. Träffar ju nästan aldrig henne eftersom hon bor i kiruna. Men hon ska iväg med jobbet till ett ställe precis utanför Örebro. Så nu när de åkte från Arlanda så hoppar hon av här på vägen så vi kan fika tillsammans lite och sen så kör jag henne dit. Men det blir en sen kväll haha. Men med tanke på hur sällan vi ses så är det ändå värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela