Pauline Strand

En onsdag

Publicerad 2017-09-27 20:11:16 i Livet och sånt

Nu var redovisningen för denna delkursen avklarad. Gick ändå bra tror jag! Kändes som det iallafall. Men är ingen vila för att det är avklarat, på måndag är det tenta så fått dyka ner i det plugget nu. Spenderade 2 timmar idag på bibblan och fick en del gjort. Imorgon kommer Patrik äntligen hem också så då kommer han kunna fixa här hemma lite mer med mat, Rut osv så jag kan fokusera mer på plugget. Ska bli skönt! Lite extra lyx för nu kommer han ha semester i 1,5 vecka och vara hemma jäääättelänge! 


Har precis bäddat ner mig i soffan framför tvn för att se bonde söker fru nu när der börjar. Är helt proppmätt efter att ätit världens godaste kantarellsoppa och bröd. Skulle ha pluggat lite mer ikväll men är sååå trött efter att ha gått upp lite för tidigt imorse. Får ta nya tag imorgon! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela