Pauline Strand

Plugg, vetrinär och radhus

Publicerad 2017-09-08 17:13:37 i Livet och sånt

Är hemma hos mamma och pappa i helgen. Kanske inte det smartaste med tanke på att jag har tenta på måndag. Men dom ville ha lite hjälp med skjuts i helgen så vag snäll och åkte hem. Sitter med tentaplugget nu (därför jag skriver här istället haha). Jag har ju sämst fokust och diciplin så har ju gjort allt annat än pluggat idag. Bland annars sovit middag i nästan tre timmar. Rimligt ändå. 


Var även med Rut hos veterinären imorse så hon fick sitt ettårsvaccination. Stora tjejen! Om två veckor fyller hon år. Hon var såå duktig hos veterinären! Sprang in och viftade på svansen och charmade alla. Hon är ju så himla social min tjej så sålänge det finns människor att hälsa på så är allt superkul. Tror knappt hon blinkade när hon fick sprutan sen heller. Lite skillnad mot hennes spruträdda matte haha. 

Något annat kul är att vi faktiskt kollar lite på radhus nu! Eller jag kollar väl mer än Patrik men han är inte negativ till det. Hittat ett jättefint i rätt område så skickade länken på det till honom och hans första kommentar var "kolla om vi kan komma på visning då". Bra tecken ändå! Så har en visning inbokat nästa vecka. Dock såg jag nyss att annonsen hade blivit borttagen nu så får se om det kanske har hunnit bli sålt innan. Lite tråkigt men kommer ju ut fina hus hela tiden. Lite kul ändå att vara igång och kolla även om det inte betyder att vi kommer köpa något än på ett tag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela