Pauline Strand

Tentan klar

Publicerad 2017-09-11 22:32:20 i Livet och sånt

Då var första tentans skriven. Kändes ändå som det gick bra. Får hålla tummarna bara tills vi får tillbaka resultatet om 3 veckor. 

Firade att tentan var avklarad genom det jag brukar göra, tvätta och städa haha. Så skönt att få ordning här hemma igen. Man är ju väldigt fokuserad på plugget precis innan en tenta. Har alltid ordning här hemma men var skönt att få damma av ordentligt, torka golven osv. 

Jag och Rut var iväg till Alice en sväng ikväll också. Inte sett henne sen innan sommaren så var så var mysigt att träffas nu. Dock är vi båda lika sega på kvällarna så blev inte så sent. Jag och Rut var hemma igen till gw mord började vid nio vilket var perfekt. Rut tyckte dock det var ett bra tillfälle att leka just precis då.... idag har hon varit en liten pain in the ass....... Har velat ha uppmärksamhet hela dagen och gått runt och skällt på mig. Blir galen på den tjejen ibland. Sen är hon ju däremellan världens bästa och sköter sig sååå bra! Söt är hon iallafall den lilla marodören.

Nu har jag bytt från tvn och soffan och till tvn och sängen istället. Så bra att kunna ligga här och kolla nyheterna innan jag somnar. Pensionärspauline lever livet med andra ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela