Pauline Strand

En bra men hektisk vecka

Publicerad 2018-04-09 09:58:33 i Livet och sånt

Igår var jag inget pigg. Halsen har börjat göra ont och jag hade ont i hela kroppen mer eller mindre på grund av träningsvärk och småsjuk. Somnade med Rut i sängen och sov 4 timmar på eftermiddagen och kunde ändå somna hur lätt som helst sen på kvällen, helt slut alltså! Idag är jag som tur är lite piggare. Lite snurrig är jag dock som trodde jag skulle träffa min seminariegrupp för att gå genom uppgifter idag men det var visst imorgon. Så kom till skolan en timme tidigare men har fått lite gjort här ändå. 
 
Förra veckan då, bästa och mest hektiska på länge! Började mitt nya jobb på onsdagen och på kvällen där sen kom Thirza hit och hälsade på, så länge sedan jag träffade henne! Så vi satt uppe till alldeles för sen och drack lite mer vin än vad jag är van vid. Så trevligt!
 
På torsdagen sen så gick vi på stan en sväng, åt lite lunch och sen gick vi på timebeer på skolan. Billig öl/cider, satt och spelade alfapet och sen var det musikquiz. På timebeer sprang vi också in i Johannes som gick i vår klass på rymd också. Har nog inte träffat honom sen studenten så var superkul! Slutade med att vi gick hem till oss efter musikquizet, hans tjej kom till oss också och så satt vi och umgicks och åt fram till efter ett på natten. Lite väl sent med tanke på att jag började jobbet sen halv nio dagen efter hehe.. Men hade så himla trevligt! 
 
På fredagen efter jobbet sen så träffades jag med några jobbarkompisar från mitt andra jobb på kvällen. Vi var på prision island är i hörebro (typ olika rum med uppgifter i man ska göra så får man olika poäng). Så sjukt kul! Därav träningsvärken haha... Efter det var vi på pinchos och åt också. Himla mysig kväll. 
 
Har tankat så mycket kompisenergi de senaste dagarna så det är helt sjukt. Nu behöver introverta jag isolera mig i några dagar haha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela