Pauline Strand

Håll tummarna för att jag inte är påväg att bli sjuk!

Publicerad 2018-04-23 22:46:46 i Livet och sånt

Idag har jag inte känt mig helt tip-top. Ont i halsen, tung i huvudet, ont i kroppen, frusen och allmänt seg. Hoppas bara det är en reaktion av träningsvärk, för lite sömn och lite för mycket att göra och inte att det är så att jag är påväg att bli sjuk. Har inte tid med det haha! 

Dagen har annars gått i ett (som vanligt nu för tiden...) började tidigt med att åka och fixa med bilen. Vår låshylsa till däckens är trasig så har inte lyckats byta från vinterdäck. Men idag fick jag både det fixat och däcken bytta innan klockan nio på morgonen, sjukt effektivt av mig tycker jag ändå. 

Sen vart det föreläsning i skolan, en långpromenad med Rut i spöregn, seminarium i skolan och sist jobb. Lyxade till det och tog bilen till jobbet idag istället för att cykla eftersom jag inte mår så bra. Så skönt! Dock så himla drygt att parkering i stan är så jäkla dyrt.... 

Men nu ligger jag nerbäddad i sängen bredvid Rut och ska strax sova. Imorgon ska jag lyxa till det med sovmorgon och hoppas jag vaknar utan att känna mig sjuk. Massa småfix här hemma på förmiddagen som att tvätta och diska innan det är skola och jobb sen. Mamma kommer hit sen på kvällen så Rut inte behöver vara själv för länge så ska lyxa till det med sushi till middag som tack för hjälpen, ser så mycket fram emot det!

(null)

(null)

(null)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela