Pauline Strand

Helgen

Publicerad 2018-04-22 18:12:58 i Livet och sånt

Allt går i fullt fart framåt just nu. Känner att jag har en hel del skolarbeten som jag måste ta tag i men som glider efter. Hoppas jag får några stunder över i veckan att hinna ta tag i det! 

I fredags när det var så himla fint väder så möttes vi några från klassen efter föreläsningarna ute för picknick. Hade med mig Rut och hon skötte sig så bra! Var en riktigt mysig eftermiddag att sitta där i solen, äta jordgubbar och ha det bra. Himla bra grej att göra när solen väl är framme!

Trodde det skulle bli en hyfsat lugn helg men känns nu i efterhand som det varit fullt upp! Gjorde lite ärenden igår, fikade på stan och satt vid slottet och njöt av vädret. På eftermiddagen sen så kom mamma och pappa  för att hjälpa oss åka och hämta vårt nya köksbord vi har köpt. Himla snällt att vi kan få lite hjälp! 

Denna dagen började med öppet hus på hundskolan där vi går med Rut. Bokade in två hundkurser som vi ska gå till hösten, ska bli himla kul! 
Nu i eftermiddag sen så lyckades Patrik lura med mig ut på en joggingrunda. Var faktiskt ute en sväng i torsdags också och sprang ihop med Rut. Premiär för henne då! I torsdags blev det en kortare runda på 2,5 kilometer vilket gick sååå bra! Både imponerad av mig själv som orkade springa såpass lätt ändå och sen imponerad av Rut som sprang hur snyggt som helst vid sidan om. Idag blev det en runda utan Rut på 5 kilometer. Även idag blev jag så imponerad av mig själv som orkade det! Har inte sprungit på flera år men gick förvånansvärt lätt åndå att springa nu. Himla härligt! Kul att springa tillsammans jag och Patrik också. För honom blev det väl mer som en promenad men ändå mysigt att hitta på tillsammans.

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela