Pauline Strand

Påsk och en väldigt hektisk vecka

Publicerad 2018-04-07 15:10:03 i Livet och sånt

Tiden verkligen springer iväg nu för tiden känner jag. Denna veckan har varit extrem och det är så skönt med en ledig helg nu utan några måsten. Snart kommer Alice hit och vi ska gå en prommenad i det superfina vädret och sen blir det film och mat här hemma. Patrik körde jag till tåget i morse och han är i Göteborg just nu och går på öl-och whiskey mässan där. 
 
Ska försöka få tag i några fina bilder så ska jag skriva ner allt kul från veckan sen. Har skickat in min mobil på lagning så har för tillfället en supergammal (och superseg!) iphone 4. Kan inte påstå att det blir så mycket fotat direkt haha!
 
Påsken spenderade jag och Rut hemma hos mamma och pappa. Vi gick påskprommenaden i Timmersdala (jag fick 9/10 rätt på tipsprommenaden, måste skryta lite hehe), åt lite påskmat med mormor, farmor och grannarna, letade påskägg, jag bakade en massa och mitt rum fick sig en rejäl storstädning och jag röjde ut det mesta. Verkligen en helt perfekt långhelg! 
 
Roligaste var när jag och mamma skulle försöka ta ett fint påskkort på hundarna. Så lätt att få en 6 månaders valp som inte har lärt sig stanna kvar att sitta still på ett kort haha! Ruts min är dock det bästa på kortet, så sammanbitet haha! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela