Pauline Strand

Valborg

Publicerad 2018-04-30 14:21:09 i Livet och sånt

Glad valborg på er då!
Själv kommer jag spendera mer eller mindre hela dagen i soffan med att skriva PM. Ska ta mig en paus nu och åka iväg med mamma och pappas bil som jag fått låna nu när dom är på semester för att laga ett stenskott i deras ruta. Trevligt när man kan hjälpa till med någon som tack för att man får låna den. Är snart stammis på ryds bilglas, var där förra veckan med Patriks bil och fixade den och så kommer jag tillbaka nu igen idag haha. 
 
Annars har jag mest suttit och svurit på det där PMet. Vet precis vad jag vill skriva om och vad jag tycker men jäklar vad svårt det är att faktiskt få ner det skriftligt! Ska bara vara 2,5 sidor och jag har fått ihop lite över en nu så är på god väg iallafall. Målet är att det ska vara färdigskrivet ikväll så jag sen bara kan justera, småpilla och sånt på det innan det ska lämnas in på torsdag. Vi får väl se om jag lyckas!

Jag ska ta mig in till stan en sväng sen ikväll också och kolla på brasan och sånt ihop med Alice. Blir nog mysigt. Har dock lite smått panikkänsla av det pga vad som hände förrra året. Men men. Rut kommer definitivt få stanna hemma denna gången iallfall. Blir nog bra förhoppninsvis när jag väl är där. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela