Pauline Strand

Karlsborg

Publicerad 2018-08-22 11:56:00 i Livet och sånt

I helgen fick vi åka till Karlsborg och vara med på fallskärmsjägarens dag. Alltid lika kul att få se lite utav det Patrik sysslar med på jobbet. Dom skulle ha hoppa fallskärm men det blåste för mycket så vi fick se en uppvisning när dom simmade, sköt och hade sig. Riktigt kul att få ta del av denna världen lite ibland.  Även mamma, pappa, patriks pappa och hans sambo var där vilket var himla kul. 
 
Blev även upptvingad i ett 15 meter högt torn och hoppa därifrån eftersom jag lite dumt sagt till Patrik innan att det väl inte var så farligt. Så där fick jag sota för den kommentaren och hoppa. Bjöd tydligen på ett fint litet skrik precis när jag hoppade, sånt som händer haha. Men annars var det inte så farligt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela