Pauline Strand

Ledig tisdag

Publicerad 2018-08-14 12:17:21 i Livet och sånt

Jag längtar så efter hösten och rutinerna nu igen! Jag är verkligen en rutinmänniska och mår absolut bäst av det. Längtar efter sådär ruggigt väder där det känns som man går genom ett moln hela tiden, kunna sitta hemma med tända ljus och dricka te. Livet! 

Idag är det lite av en sån ruggig dag här och det är så himla mysigt. Därför saknade av vardagen och en regnig höst kom extra stark just idag antar jag. Började dagen med sovmorgon och massa mys i sängen med vovvarna innan vi klev upp. Sen blev det en promenad i regnet. Gick inte så jag först hade tänkt utan gick ute på den nyskördade åkern, herregud vad kul hundarna tyckte det var! Gick med nosarna i marken och verkligen dammsög för det luktade så spännande. Ska ta och fixa lite lunch till mig nu och sen blir det en långdusch. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela