Pauline Strand

Dumma visdomstand

Publicerad 2018-02-12 13:21:48 i Livet och sånt

Älskar lugna dagar hemma. Sitter i soffan med en gosig Rut som ligger vid sidan om mig och kollar på herrarnas jaktstart i skidskytte på os. Himla spännande just nu för går väldigt bra för en av svenskarna som ligger trea nu, håller tummarna för att det fortsätter så!  

Var även hos tandläkaren på undersökning nu imorse. Inga hål vilket var sjukt skönt! Dock tyckte tandläkaren att jag borde ta bort min ena visdomstand eftersom den vuxit upp snett. Enda jag tänkte då var "ge fan i mina visdomständer, ajajajaj". Vi får väl se hur jag ska göra men det lockar inte alls att ta bort den... men skulle tydligen vara ännu värre att ta bort den ju äldre jag blir så vi får väl se...

När denna tävlingen väl är slut så ska jag försöka mig ut på en långprommis med Rut och sen vankas det lite plugg. Måste ju ta tag i det också och kan inte bara ligga och slappa i soffan även om det hade varit väldigt skönt! 

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela