Pauline Strand

En väldigt bra dag!

Publicerad 2018-02-27 15:55:17 i Livet och sånt

Idag är en bra dag kompisar! Solen skiner, det är svinkallt och blåser som bara den dock men vad gör väl det hahah. Klyschigt.. Började dagen med en långprommis med Rut till skomakaren och hämtade lite skor. Alltså jag älskar skomakare! Just denna är så himla gullig och hjälpsam. Bästa som finns också att få tillbaka skor som är nyputsade och som nya igen. 
 
Det absolut bästa med dagen var däremot när jag kom hem från skomakaren och dom ringde från ett jobb jag sökt och sa att jag har fått det. Sååååå glad! Är ett sommarjobb och känns så himla skönt att ha det fixat redan nu så man slipper oroa sig för det. Vågar inte säga så mycket om själva jobbet för det är lite mycket säkerhet kring det och vet inte ens om jag får säga något. Men ser så mycket fram emot det! Ska bli kul at få spendera en sommar hemma hos mamma och pappa också. Länge sedan sist nu. 
 
Ytterligare en sak som är lite rolig är att jag hade ytterligare en jobbintervju nu nyss via skype. Det går bra nu haha. Får väl se hur det går med det senare. Var så läge sedan jag sökte jobb och sånt så är lite kul att göra det nu igen. Lite lättare för mig att ha tid till att arbeta nu också när Rut är lite större och jag faktiskt kan lämna henne lite mer. Bara det att man blir lite begränsad till vilka jobb man kan söka eftersom jag bara kan jobba helger när Patrik är hemma eller kortare passa på veckorna så hon inte är själv hemma för långa stunder på dagarna. Men men, vi får väl se hur det går med det!
 
Nu ska jag packa väskan och hoppa på ett tåg hem till mamma och pappa. Imorgon vankas det läkarbesök med mormor med beslut på hennes körkortstester och information om det blir vidare demensutredning eller inte. Håll tummarna! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela