Pauline Strand

Frisk tjej!

Publicerad 2018-02-03 13:06:52 i Livet och sånt

I måndags var jag som sagt med Rut hos fysioterapeuten igen på återbesök. När vi var där för två månader sen på årskontroll tyckte han att hon var lite kort i ena steget på det benet hon skadade i våras. Hon blev ju utredd ordentligt då men dom hittade inget. Han misstänkte att det kanske var en senskada hon hade fått och att man inte hade lyckats upptäcka det då så vi fick med oss benmachetter hem (som breda tofsar typ som hon fick ha på frambenen när vi var ute och gick) som vi nu har använt i två månader. Och nu blev hon friskförklarad! Så himla skönt! Lite skräcken att hon hade skadat sig på något sätt som skulle lett till andra skador pga felbelastning eller liknande när hon blir äldre. 

Friskförklaringen firade vi med att införskaffa oss en klövjeväska (typ ryggsäck till hund). Har kollat på det länge till Rut för att börja bygga lite muskler på lilla tjejen. Var så bra när jag fick hjälp av fysioterapeuten att prova ut en så det blev helt rätt till grisen. Så i torsdags blev det en premiärprommenad för henne med den tom på. Nu ska vi gå med den tom i några veckor innn vi ska börja lägga i lite vikt i den suggsesivt. Tror dock jag tycker detta är roligare än Rut med tanke på att hon hatar att få på sig kläder haha... men allt för att hon ska bli en stark och frisk tjej!

(null)

Haha inte helt överlycklig när hon fick på den.. men sen svansade hon runt hur glad som helt ute och brydde sig inte ett dugg om att jag hade satt på henne en dum ryggsäck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela